Garantam siguranta alegerii facute.

 Toate vehiculele vandute sub marca Das WeltAuto sunt testate si intretinute cu rigurozitate. Dealerul Das WeltAuto Metrotehnica nu face compromisuri in ceea ce priveste aspectele tehnice sau estetice ale vehiculelor noastre. Cu Das WeltAuto Metrotehnica sunteti in siguranta.

La cautarea de autovehicule de ocazie remarcati autovehiculele cu sigla "Garantie autovehicule de ocazie" . Pentru aceste vehicule aveti o gama intreaga de avantaje:
  • Garantie autovehicule de ocazie
  • Control tehnic al calitatii
  • Pregatire estetica de calitate  
  • Schimbare autoturism
  • Test Drive
  • Garantie schimbare autoturism
  • Finantare si Asigurare
  • Accesorii originale


Weltauto Garantie autovehicule de ocazie

Pentru siguranta si confortul dumneavoastra dealerul va inmaneaza, la cumpararea unui vehicul, un certificat de garantie pe care puteti sa-l folosti in caz de reparatii acoperite de garantie. In acest certificat se gasesc informatii despre natura daunelor acoperite de garantie. Perioada incepe la livrarea autovehiculului si dureaza 12 luni sau pana la numarul maxim de kilometri definit de catre dealer.

Conditiile de Garantie pentru autovehicule de ocazie le gasiti pe brosura de servicii pe care o primiti de la dealer la cumpararea autovehiculului.
Weltauto Pregatire estetica de calitate  

Estetica perfecta pentru fiecare autovehicul WeltAuto: masinile nostre sunt curatate cu mijloace profesionale si pregatite estetic. Achizitionarea unui autovehicul de ocazie este si o decizie emotionala. De aceea la WeltAuto avem standarde estetice ridicate.
Weltauto Test Drive

Nu renuntati niciodata la Test Drive. Abia odata cu senzatia pe care o aveti la volan dobanditi certitudinea de a alege masina potrivita. Dealerul dumneavoastra, Metrotehnica este partenerul care va raspunde la toate intrebarile si va faciliteaza drumul catre masina dumneavoastra de vis. Programati azi un Test Drive!

Weltauto Garantie mobilitate

Profilul de servicii si conditiile de garantie va pot fi explicate de catre partenerul dumneavoastra Das WeltAuto.

Weltauto Accesorii originale

Autovehiculele de ocazie sunt echipate diferit. Noi acordam o mare importanta aspectului estetic si functionalitatii autovehiculelor noastre. Avem posibilitatea de a comanda pentru dumneavoastra toate accesoriile originale pe care le doriti. Astfel un autovehicul de ocazie poate sa fie echipat conform dorintelor dumneavoastra. Relatia cu noi continua si dupa cumpararea masinii.


Weltauto Control tehnic al calitatii
Das WeltAuto Metrotehnica verifica fiecare masina cu rigurozitate, atat tehnic, cat si estetic.

Weltauto Schimbare autoturism

Daca cumparati de la noi un autovehicul de ocazie va oferim posibilitatea de a vinde masina dumneavoastra veche. Va facem o oferta de schimbare a autoturismului conforma cu piata. Avantajul dumneavoastra e ca nu trebuie sa va mai ocupati de vanzarea masini si nici de operatiile de service aferente.
 
Weltauto Garantie schimbare autoturism

Dorinta cea mai mare cand cumparati un autovehicul de ocazie e sa faceti alegerea corecta. Nu trebuie sa fiti ingrijorat: Partenerul Das WeltAuto Metrotehnica va ofera posibilitatea de a schimba, in termen de o saptamana, autoturismul dumneavoastra WeltAuto cu un altul de aceeasi valoare sau mai scump.

Radierea si inmatricularea autoturismului respectiv, revin in sarcina si pe costul dumneavoastra. Autoturismul trebuie sa corespunda starii din momentul livrarii, luindu-se in considerare uzura normala corespunzatoare numarului de kilometri parcursi de la data livrarii. Pentru diferenta de kilometri parcursi se va percepe o suma minima de 70 EUR, respectiv 0,40 EUR pentru fiecare kilometru parcurs.

Weltauto Finantare si Asigurare

Metrotehnica nu este doar patenerul dumneavoastra in ceea ce priveste achizitionarea unui vehicul WeltAuto. Noi va putem face si oferte de leasing sau credit si oferte de finantare personalizate. Exista si posibilitatea de a incheia si un contract de asigurare.In colaborare cu Porsche Finance Group dealerul gaseste pentru clientii nostri oferta potrivita.